Skip content

Bob Dylan – “The Basement Tapes” (2LP)

Bob Dylan – “The Basement Tapes” (2LP)
  • wykonawca: Bob Dylan
  • tytuł: The Basement Tapes
  • premiera: 10-11-2017
  • nośnik nr kat: 88985451751 (2LP)

Winylowa edycja powdwójnego albumu “The Basement Tapes” – szesnastej płyty Boba Dylana nagranej wraz z grupa The Band w Woodstock. Premiera albumu miala miejsce w 1975 roku.




1 Odds and Ends
2 Orange Juice Blues
3 Million Dollar Bash
4 Yazoo Street Scandal
5 Goin’ to Acapulco
6 Katie’s Been Gone
1 Lo and Behold!
2 Bessie Smith
3 Clothes Line Saga
4 Apple Suckling Tree
5 Please, Mrs. Henry
6 Tears of Rage
1 Too Much of Nothing
2 Yea! Heavy and a Bottle of Bread
3 Ain’t No More Cane
4 Crash on the Levee
5 Ruben Remus
6 Tiny Montgomery
1 You Ain’t Goin’ Nowhere
2 Don’t Ya Tell Henry
3 Nothing Was Delivered
4 Open the Door, Homer
5 Long Distance Operator
6 This Wheel’s On Fire