Skip content

Cypress Hill – “IV” (LP)

Cypress Hill – “IV” (LP)
  • wykonawca: Cypress Hill
  • tytuł: IV
  • premiera: 11-08-2017
  • nośnik nr kat: 88985434461 (2LP)

Winylowa edycja czwartego albumu studyjnego amerykańskiego zespołu Cypress Hill. Album ten swoja premiere miał w 1998 roku.



1 Looking Through The Eye Of A Pig
2 Checkmate
3 From The Window of My Room
4 Prelude To A Come Up (featuring MC Eiht)
1 Riot Starter
2 Audio X
3 Steel Magnolia (featuring Barron Ricks)
4 I Remember That Freak Bitch (From The Club) (featuring Barron Ricks)/Interlude Part 2
5 (Goin’ All Out) Nothin’ To Lose
1 Tequila Sunrise (featuring Barron Ricks)
2 Dead Men Tell No Tales
3 Feature Presentation (featuring Barron Ricks and Chace Infinite)
4 Dr. Greenthumb
1 16 Men Till There’s No Men Left
2 High Times
3 Clash Of The Titans/Dust
4 Lightning Strikes