Skip content

Eurythmics – “Touch” (LP)

Eurythmics – “Touch” (LP)
  • wykonawca: Eurythmics
  • tytuł: Touch
  • premiera: 13-04-2018
  • nośnik nr kat: 19075811621 (LP)

Winylowe wydanie trzeciego albumu grupy Eurythmics zatytułowanego „Touch” Album, z którego pochodzą mega hity grupy: “Who’s That Girl?”, “Right by Your Side” i “Here Comes the Rain Again” ukazał się w 1983 roku.



1 Here Comes the Rain Again
2 Regrets
3 Right By Your Side
4 Cool Blue
5 Who’s That Girl
1 The First Cut
2 Aqua
3 No Fear, No Hate, No Pain (No Broken Hearts) [Remastered]
4 Paint a Rumour