Skip content

Janis Ian – “Between the Lines (Remastered)” (LP)

Janis Ian – “Between the Lines (Remastered)” (LP)
  • wykonawca: Janis Ian
  • tytuł: Between the Lines (Remastered)
  • premiera: 25-05-2018
  • nośnik nr kat: 88985448711 (LP)

Winylowa edycja płyty „Between the Lines” amerykańskie wokalistki Janis Ian. Album ten miał swoja premierę w 1975 roku.


1 When the Party’s Over
2 At Seventeen
3 From Me to You
4 Bright Lights and Promises
5 In the Winter
6 Watercolors
1 Between the Lines
2 The Come On
3 Light a Light
4 Tea and Sympathy
5 Lover’s Lullabye