Skip content

Leonard Cohen – “Death of a Ladies’ Man” (LP)

Leonard Cohen – “Death of a Ladies’ Man” (LP)
  • wykonawca: Leonard Cohen
  • tytuł: Death of a Ladies' Man
  • premiera: 24-11-2017
  • nośnik nr kat: 88985435381 (LP)

Winylowa edycja albumu “Death of a Ladies’ Man” – piatej studyjnej płyty Leonarda Cohena. Premiera albumu miała miejsce w 1977 roku.



1 True Loves Leaves No Traces
2 Iodine
3 Paper Thin Hotel
4 Memories
1 I Left a Woman Waiting
2 Don’t Go Home With Your Hard-On
3 Fingerprints
4 Death of a Ladies’ Man