Skip content

Leonard Cohen – “Leonard Cohen: Live Songs” (LP)

Leonard Cohen – “Leonard Cohen: Live Songs” (LP)
  • wykonawca: Leonard Cohen
  • tytuł: Leonard Cohen: Live Songs
  • premiera: 20-10-2017
  • nośnik nr kat: 88985435341 (LP)

Winylowa edycja pierwszego koncertowego albumu Leonarda Cohena “Live Songs” wydanego w 1973 roku.




1 Minute Prologue Live
2 Passing Through Live
3 You Know Who I Am Live
4 Bird On The Wire Live
5 Nancy Live
6 Improvisation Live
1 Story of Isaac
2 Please Don’t Pass Me By (A Disgrace) Live
3 Tonight Will Be Fine Live
4 Queen Victoria Live