Skip content

Meat Loaf – “Hits Out Of Hell” (LP)

Meat Loaf – “Hits Out Of Hell” (LP)
  • wykonawca: Meat Loaf
  • tytuł: Hits Out Of Hell
  • premiera: 08-03-2019
  • nośnik nr kat: 19075889631 (LP)

Winylowe wydanie opublikowanego w 1984 roku kompilacyjnego albumu “Hits Out of Hell” grupy Meat Loaf.

1 Bat Out of Hell
2 Read ‘Em and Weep
3 Midnight At The Lost And Found
4 Two Out of Three Ain’t Bad
5 Dead Ringer for Love
1 Modern Girl
2 I’m Gonna Love Her for Both of Us
3 You Took the Words Right out of My Mouth (Hot Summer Night)
4 Razor’s Edge
5 Paradise By the Dashboard Light