Skip content

Paul Simon – “The Paul Simon Songbook” (LP)

Paul Simon – “The Paul Simon Songbook” (LP)
  • wykonawca: Paul Simon
  • tytuł: The Paul Simon Songbook
  • premiera: 08-06-2018
  • nośnik nr kat: 19075835141 (LP)

Winylowa edycja płyty “Paul Simon Songbook” pierwszego solowego albumu studyjnego Paula Simona, który swoja premierę miał w 1965 roku.



1 I Am a Rock
2 Leaves That Are Green
3 A Church Is Burning
4 April Come She Will
5 The Sound of Silence
6 A Most Peculiar Man
1 He Was My Brother
2 Kathy’s Song
3 The Side of a Hill
4 A Simple Desultory Philippic (Or How I Was Robert McNamara’d Into Submission)
5 Flowers Never Bend with the Rainfall
6 Patterns