Skip content

The Clash – “Give ‘Em Enough Rope” (LP)

The Clash – “Give ‘Em Enough Rope” (LP)
  • wykonawca: The Clash
  • tytuł: Give 'Em Enough Rope
  • premiera: 11-08-2017
  • nośnik nr kat: 88985419541 (LP)

Winylowa edycja płyty “Give ‘Em Enough Rope” – album punkrockowego zespołu The Clash, którego premiera miała miejsce w 1978 roku.



1 Safe European Home
2 English Civil War
3 Tommy Gun
4 Julie’s Been Working for the Drug Squad
5 Last Gang in Town
1 Guns On the Roof
2 Drug-Stabbing Time
3 Stay Free
4 Cheapskates
5 All the Young Punks (New Boots and Contracts)